Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

Ibland önskar jag att....

Av Catti - 6 oktober 2010 14:11

Ibland önskar jag att jag inte fanns...

Ibland önskar jag att jag hade någon att prata med...

Ibland önskar jag att jag inte träffat vissa personer...

Ibland önskar jag att jag bara slapp vara mig själv...

Ibland önskar jag att jag bara fick vara ifred...

Ibland önskar jag att jag sluppit kämpandet...

Ibland är jag ensam även om jag har folk runt mig då jag lärt mig att inte våga lita på någon, för kan en vän svika ja då kan man inte vara säker på inte de andra gör det också...

Men oftast är jag glad då jag har min familj som är det enda som betyder något och som finns där för mig dygnet runt...

Jag tänker inte kommentera om eller vad som pågår för jag vill inte ha någon att avlasta mig till som ändå inte bryr sig i slutändan...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se