Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 14 september 2011 08:27

Sitter och väntar på samtal, fick ringa 1177 imorse och rådet att genast på morgonen ta kontakt med vården då jag med största sannolikhet har fått en nervskada till följd av ischiasen som jag åkte på i sommras   Foten känns bedövad och ibland så domnar benet bort nedanför knät så jag går som freaking klumpfot...

I övrigt så är jag en värsta sortens människa, fruktansvärd person, värre än en amöba...

Jag ger mig inte, jag vill gå vidare, det finns en jävligt stor orsak till varför det blivit som det blivit och jag tänker inte  ändra mig.

Straffa mig om du vill men ge fan i att utsätta barnen för diverse idiotier!!! OM du läser detta (vilket du nyfiket brukar göra) så kan jag meddela att barnen mår bra och är mer harmoniska än de någonsin varit, fast du kanske inte bryr dig då du inte ens frågat efter dom...

Nila (hunden du vet) mår också bra, och vi ska allt klara oss även om du försöker att göra allt i din makt för att strula till det...

Angående det du skrev om dildos, varför inte använda en så får du lite stake!!! Att inte ge nyckeln förrän i slutet av månaden är ok men att skriva att du inte ska betala underhåll innan vi är lagligt skilda är ju bara så idiotiskt att det inte finns, kolla du upp det där lite bättre så inser du att det inte bara är jag som har försörjningsplikt gentemot barnen!!!

Nu ska jag ta lite kaffe och njuta av mitt liv, sedan är det lite besök som jag ska få undanstökade...

Ni som tar illa vid er av mitt bloggande, ge fan i och läs för ni vet inte den riktiga orsaken till varför det blivit som det blivit...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se