Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Tisdag = mitt nya fria liv...

Av Catti - 20 september 2011 06:38

Tisdag och det har inte varit många timmars sömn, höll mig uppe då jag passade på att tvätta lite samt att jag ville få lite saker undanstökade...

Som jag ser det så är jag från och med nu fri att dejta för vid midnatt så betalade jag in avgiften för äktenskapsskillnad samt att papperna är iväg med posten idag, fick underskriften från mitt ex igår.

Fick ringa S igår då ett av barnen blev ledsen för att folk säger och skriver en del som han har svårt att "ta", förstår inte varför folk inte tänker på vad och hur de framför vissa saker då han inte mår så bra och har diagnos som gör att man inte kan säga/skriva vissa saker då han kan ta det på ett helt annat sätt än vad som var meningen   Jag vet att många vill väl men snälla, tänk på att han kanske inte riktigt tar in informationen på det sätt som var meningen, undrar ni över något så hör av er så ska jag förklara men som det är nu så är det för mycket snack som både jag och barnen får höra bakom ryggen och det pratade jag och S om igår.

Barnen ska sättas i första hand men att skydda dom är inte lätt när de blir indragna av andra personer som ringer för att riva upp situationen, jag beklagar att barnen fått reda på all info och det har jag tagit upp med Soc för det var så in i h-vete onödigt att skriva in i vissa papper som de stora barnen läst...   

Som jag sa till S, barnen är upprivna för tillfället men ge dom lite tid, det behövs för att kunna låta dom lugna ner sig och sedan får alla hjälpas åt att bygga upp en bra relation sinsemellan...

Tjingeling och ha en bra dag...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se