Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Torsdag

Av Catti - 22 september 2011 16:34

Torsdag och jag mår skit, jäkla tur att jag klarar av att ta hand om mig, barnen, hunden och hemmet ändå   

Blir lite lagom trött på vissa personer men de ska inte få dra ner mig, jag skiter helt i vad de har att säga för jag lever mitt liv som jag vill och det har de inget med att göra   

Imorgon så skulle jag åkt iväg på studiebesök men mår som jag gör och vågar inte utsätta mig för det så jag får vackert stanna hemma och tycka synd om mig själv...

Ska stänga av larmet och hoppas att få sova ut.

Får klura lite på framtiden och se om jag kommer fram till något, just nu tar jag varje dag som den kommer och kanske ska jag göra det ett tag till   

Nu ska jag försöka att äta lite innan jag loggar ur och går i dvala, hoppas att jag får   med John Blund inatt  

Tjingeling...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se