Alla inlägg under september 2011

Av Catti - 26 september 2011 17:11

Måndag och jag mår fortfarande skit, börjar tro att min trötthet kan bero på vikt nedgången...

I övrigt så har jag full rulle runt mig, fattar inte hur jag orkar igenom dagarna när jag mest är som ett kolli...

Helgen gick fort och jag behöver snabbt bli frisk så att jag kan njuta av kommande för inte fanken vill jag sova bort ännu en helg, får besök och kanske så blir det en liten tripp någonstans där jag kan hitta på något bus   

Är lite kluven, har en killkompis som är lite tetig av sig och i ett svagt ögonblick lovade jag att hjälpa till med en sak men nu är ju jag dålig så personen surar vilket ger mig ågren så frågan är om jag verkligen måste iväg för att fixa det jag lovat även om jag inte orkar  

Får fundera på saken, och se vad som händer...

Tjingeling... 

ANNONS
Av Catti - 25 september 2011 06:15

Tror inte att jag varit så här dålig sedan jag låg på NÄL förra våren, satan i gatan säger jag bara...

Får ringa vårdcentralen imorgon så att dom får ta en kik och kolla om jag behöver ytterligare medicin, Cocillanan tar ju knäcken på mig   De som känner mig vet att jag får ångest och känner mig som en usel mamma om jag somnar mitt på dagen men nu sover jag ju i flera omgångar på dagen oavsett om jag tagit eller inte av hostmedicinen så inte nog med en rinnande näsa, feber, hosta och skallebang, utöver det så har jag ågren för att jag slocknar titt som tätt...  

I övrigt så har jag låtiti mina barn glädjas, Anton var riktigt glad när jag tog med honom till JC förra veckan för att handla kläder och Linus fick köpa sina hett efterlängtade DG skor men även Filip fick ju nya kläder men det han tyckte mest om var nog de nya leksakerna   

Jag älskar verkligen mina underbara söner     

Hemmet känns som en kaotisk röra just nu, ser verkligen fram emot när köket är klart och vardagsrummet är färdigmålat, men för att det ska bli det så behöver vi friskna till...  

Vi hade ju kollat på gardiner men när de skulle köpas så köpte jag fel för det skulle tydligen vara svarta och inte vita som jag fick med mig så Tygladan fick sig ett besök och det blev inhandlat gardiner som Linus valde så nu kanske en herre blir nöjd  

Har haft lite samtal med Anneli om både ditten och datten och fått lite förmaningar så jag har lovat att inte göra något dumt, men något dumt har jag nog aldrig gjort hahaha Längtar tills hon kommer hit, behöver verkligen få en kram av en vuxen och bara ligga på sängen och prata om allt möjligt och innan någon undrar så NEJ jag dras inte åt andra hållet men istället för att sitta på en jäkla köksstol så kan man ligga på sängen och bara babbla, har du aldrig gjort det så testa haha

Hörde ett ljud nyss och gick för att kolla, blir bara så trött för nu har hunden roat sig i sängen... Överkastet låg på golvet och hon har legat och rullat sig i sängen så det är fullt med hundhår på lakanet, hon tänker inte på att matte är dålig utan nejdå, matte ska även få byta sängkläder...  

Lika bra att ta mig ut med henne på dagens första promenad...

Ha en bra dag och tjingeling...

Ps! Kanske inte säger det så ofta men OM ni läser detta så vill jag bara säga att jag älskar er, då menar jag mina barn och några till    

ANNONS
Av Catti - 24 september 2011 16:18

Mår fortfarande ruttet men sånt är livet...

Nyfikenheten gror, hahaha

Själv så ska jag nog försöka att få i mig något att äta...

Tjingeling..

Av Catti - 24 september 2011 07:06

Då var det lördag igen, barnen sover fortfarande och jag har hunnit vara ute med hunden.

Kan bara säga att det var kallt ute, ska försöka få i mig lite kaffe och mediciner innan barnen vaknar. Har lovat Linus att vi ska iväg och kolla på skor till honom, har ingen större ork men det är bara att bita ihop och härda ut...

Mina barn betyder allt för mig, har även lovat Anton att om jag orkar så ska jag göra tacos. 

Känner mest för att ligga nerbäddad och bli ompysslad men som att det skulle ske hahaha näpp, jag är van vid att bra kvinna reder sig själv oavsett om man är sjuk eller inte...

Om det finns någon ork efter skoinköp så kanske jag hinner en sväng till Tygladan, har inte varit där på ett tag...

Nu vaknar Filip så nu får det bli mys i soffan och se på Disney...

Tjingeling...

Av Catti - 23 september 2011 19:05

Blir så trött, vete fan vad jag ska tro eller tycka snart... Folk får fortsätta att snacka bäst fan dom vill, jag har rätt till ett eget liv... Har man inte levt i min situation så ska man inte ens yttra sig och jag är fri att göra vad jag vill när jag vill om jag vill och med vem jag vill, så länge mina barn inte tar skada och det gör dom inte...

Jag må vara en avdankad 3 barns mamma men även en sån har rätt till att ha ett liv...

Ni som valt att dra er undan kan hålla er undan för er klarar jag mig utan och ni som tisslar och tasslar, fattar ni hur patetiska ni är??? Mitt äktenskap har varit dött i flera år så bara lägg av, ni har ingen koll på hur jag har mått under de senaste åren för den enda som vet är JAG!!! Vill ni veta något så fråga någon som vet, typ MIG!!!

Hädanefter så tar inte jag kontakt utan vill man mig något så får man höra av sig själv, orkar inte varken fysiskt eller psykiskt... Naturligtvis så kommer jag hålla kontakt men jag tar INTE den första kontakten och nu är det upp till var och en att avgöra om man vill ha kontakt med mig eller inte för det är inget jävla tvång...

Filip ligger i säng och jag ska ut med hunden innan jag ska in i duschen för att sedan sjunka ner i soffan och bara vara....

Tjingeling... 

Av Catti - 23 september 2011 07:39

Hade riktigt svårt att somna, som tur var så ringde Lotta och vi kunde ha lite girl talk och det vet nog de flesta hur det kan låta  

Är redigt förkyld nu och försöker att kurera mig med diverse medikamenter, har inte ens kommit in i duschen så jag är allt annat än sexig just nu, fy fan säger jag bara..  

Skulle behöva utföra ett ärende men vete tusan om jag orkar, blir nog till att mest ligga i soffan eller på sängen denna dagen  

Fick sms i tisdags och jag har nog varit riktigt väck för först idag när jag skulle rensa lite i mobilen så fattade jag vad det stod, får kika med personen hur jag /vi ska göra? OM jag kommer ihåg...   

Ska snart väcke de stora killarna och tämja den lille  

Tjingeling      

Av Catti - 22 september 2011 16:34

Torsdag och jag mår skit, jäkla tur att jag klarar av att ta hand om mig, barnen, hunden och hemmet ändå   

Blir lite lagom trött på vissa personer men de ska inte få dra ner mig, jag skiter helt i vad de har att säga för jag lever mitt liv som jag vill och det har de inget med att göra   

Imorgon så skulle jag åkt iväg på studiebesök men mår som jag gör och vågar inte utsätta mig för det så jag får vackert stanna hemma och tycka synd om mig själv...

Ska stänga av larmet och hoppas att få sova ut.

Får klura lite på framtiden och se om jag kommer fram till något, just nu tar jag varje dag som den kommer och kanske ska jag göra det ett tag till   

Nu ska jag försöka att äta lite innan jag loggar ur och går i dvala, hoppas att jag får   med John Blund inatt  

Tjingeling...  

Av Catti - 21 september 2011 05:57

Onsdag och idag är det heldag i skolan, har klarat mig riktigt bra under dessa 2 veckor och är tacksam för allt stöd jag och barnen fått  

Vill även tacka för hjälpen jag fick igår och det blev riktigt bra, ska fixa fler lampor, färg, tejp och papp så att det finns mer att dona med    

Nu vaknade Filip och verkar inte vara på gott humör, får se hur detta ska sluta...  

Har fått höra att jag har fått tillbaka gnistan som tydligen har saknats i mina ögon de senaste åren, vissa personer är roliga hahahaha 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se