Alla inlägg under september 2011

Av Catti - 20 september 2011 06:38

Tisdag och det har inte varit många timmars sömn, höll mig uppe då jag passade på att tvätta lite samt att jag ville få lite saker undanstökade...

Som jag ser det så är jag från och med nu fri att dejta för vid midnatt så betalade jag in avgiften för äktenskapsskillnad samt att papperna är iväg med posten idag, fick underskriften från mitt ex igår.

Fick ringa S igår då ett av barnen blev ledsen för att folk säger och skriver en del som han har svårt att "ta", förstår inte varför folk inte tänker på vad och hur de framför vissa saker då han inte mår så bra och har diagnos som gör att man inte kan säga/skriva vissa saker då han kan ta det på ett helt annat sätt än vad som var meningen   Jag vet att många vill väl men snälla, tänk på att han kanske inte riktigt tar in informationen på det sätt som var meningen, undrar ni över något så hör av er så ska jag förklara men som det är nu så är det för mycket snack som både jag och barnen får höra bakom ryggen och det pratade jag och S om igår.

Barnen ska sättas i första hand men att skydda dom är inte lätt när de blir indragna av andra personer som ringer för att riva upp situationen, jag beklagar att barnen fått reda på all info och det har jag tagit upp med Soc för det var så in i h-vete onödigt att skriva in i vissa papper som de stora barnen läst...   

Som jag sa till S, barnen är upprivna för tillfället men ge dom lite tid, det behövs för att kunna låta dom lugna ner sig och sedan får alla hjälpas åt att bygga upp en bra relation sinsemellan...

Tjingeling och ha en bra dag...  

ANNONS
Av Catti - 19 september 2011 17:04

Fortfarande måndag och jag är fortfarande glad   ja förutom på en kärring som inte kan ha koll på sin as fula tax som attackerade min underbara prinsessa... Nästa gång ringer jag inte polisen då tar jag fram hagelbössan direkt!!! 

Har försökt att plita ihop en liten "måste köpa lista", mat är ett måste samt nya kläder till barnen och jag är åter i behov av underkläder och jeans i mindre storlek, fattar inte detta   Hoppas att jag hinner iväg till Överby imorgon en sväng så att jag slipper dra på mig för stora kläder och byta om i panik i bilen på parkeringen igen  

Håller på som bäst att laga lite mat till gossarna, ris och currykyckling, sedan är det en skön dusch och sängen som gäller för min del. Fick bädda rent igen då hunden hade roat sig med att bröta runt i sängen och det låg som en ryamatta efter att hon skakat av sig päls   men då har jag rena sängkläder att krypa ner i när tiden väl blir slagen...

Näpp, kanske dags att röra om i grytorna lite så...

Tjingeling...   

ANNONS
Av Catti - 19 september 2011 06:53

Måndag morgon och jag har varit uppe länge, snart dags att väcka barnen och dra sig till skolan...

Igår hade jag ett samtal med en person och vi kom fram till att ju närmare någon står en desto lättare har de att svika dig och köra kniven i ryggen på en, hur kommer det sig då tro? Jo, det är för att man inte förväntar sig det av personen/personerna...

Så med andra ord så ska man inte lita på personer som egentligen ska finnas där utan sök utanför det genetiska arvet för de har inte lika vassa knivar... Vad som än händer så finns jag fortfarande där och det vet du och följ ditt hjärta!!   

Förra veckan flöt på bra förutom att ett av barnen fick akut till vct och kolla upp ekg, ska få tid för ytterligare kontroller.

Har även kommit fram till att hösten/vintern är den värsta tiden för en kvinna att vara singel...

1. Mörker, och är man som jag lite mörkrädd så är det mindre kul...

2. Kylan, ingen kan värma en....

3. Klädsel, när man är singel så ska man ju kanske ha lite snyggare underkläder ifall att om man skulle råka på någon men nu är det ju dags för myskläder och mamelucker =(

Sedan finns det säkert flera punkter men det har jag inte tid med nu för det är dags att väcka mina gossar så...

Tjingeling och ha en bra dag...   

Av Catti - 18 september 2011 15:54

En tanke bara, det finns en h-vetes massa kramdjur i detta hemmet och ingen av ungarna är intresserade av dom, deras mamma däremot behöver någon att krama så frågan är om det skulle vara ok att sprätta upp alla dess jävla lurviga hånleénde tygskitar och sy mig en ny i vuxenstorlek som kan bli min gosis??? Bara undrar alltså...

Av Catti - 18 september 2011 07:25

Igår så skrev jag en lapp som jag satte upp och det har varit tyst, så tyst att jag sov till 6.30 och har inte vaknat flera gånger under natten   Låg i sängen och såg på tv och somnade gott...

Idag är det ju som bekant söndag och om jag fattade det rätt så kanske det kommer besök    

Har några dagar framöver som jag bara längtar efter, ska bli underbart och jag ska njuta av varje sekund som är under de dygnen   

Jag säger bara att jag inte är någon sadist men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer att njuta av att jävlas med en person, vi får se vad personen själv har att säga efteråt men känner jag denn* rätt så kommer den inte att bli vidare sur   Personen har sig själv att "skylla" efter frågan jag fick under sanning och kånka samt senast vi sågs, glömde ju att fråga personen samma sak kom jag på men tror inte att den kommer flyga i taket direkt men uppföljning kommer  

Börjar se ett mönster i mina senaste bloggar om att jag skriver väldigt luddigt men det beror ju på vissa omständigheter, det finns några som inte har ett dyft med mitt liv att göra så vissa saker behåller jag för mig själv och med tanke på hur mycket jag egentligen lämnar ut när jag skriver så kan ni bara tänka er HUR mitt liv är om jag ändå har dolt det mesta.... Nu blev några riktigt nyfikna hahaha

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och se fram mot dagen och invänta beöket samt att jag ska planera lite inför kommande veckan...

Tjingeling... 

Av Catti - 17 september 2011 13:10

Hatar att grina men vad fan ska man göra??? Saknar min bästa vän så in i helvete och jag kan inte släppa det... Börjar bli verkligt när jag inte kan få några taskiga sms eller knäppa samtal... Kryper nog ner under täcket när jag varit ute med hunden   

Av Catti - 17 september 2011 07:50

Lördag morgon, var lite kyligt när jag var ute med hunden men det verkar bli en riktigt underbar dag.

Har slängt i tvätt i maskinerna och gräddar våfflor som stod på önskelistan från en av gossarna, är det lördag så är det  

Ska försöka få städat och pluggat lite idag men måste även få till date med "de bästa" och ni vet vilka ni är  

I övrigt så har jag kommit fram till att jag skulle behöva ha en karl, då menar jag en karl som kan fixa lite med sånt jag inte hinner prioritera samt att den måste kunna massera för fytti rackarn sån kramp jag börjat vakna med i benet de senaste dagarna...   Ansökan kan skickas i min inbox på fb eller i sms haha, nu kanske någon tänker att tjejer också kan massera och visst kan dom det men jag föredrar en manlig  

Idag är det 2 veckors jubileum för mig, känns riktigt bra om jag får säga det själv. Det enda jag saknar är en famn att mysa i nu när det börjar bli kallt ute, men jag får nog ta och köpa mig en enorm nalle istället som jag lägger i sängen... 

Nu får det  bli lite mer kaffe innan jag smiter till tvättstugan...

Tjingeling och ha en bra dag...

Av Catti - 16 september 2011 07:18

Fredag och dagen kommer att rulla på med lämning av barn, skola och hämtning.

Vill tacka alla underbara människor som hört av sig på något sätt och kollat läget med mig och barnen, det betyder oerhört mycket.

Jag anser att om man tiger och ändå har kontakt med någon så samtycker man med den personen och har indirekt tagit parti, ska försöka förklara ifall någon inte förstår.

Ponera att en person säger att: jag ska slå sönder den där rutan och sedan gör det medan personerna som är med inte säger ifrån eller ingriper, då anser jag att de indirekt är med på det hela och har valt att stå på den personens sida...

Jag låter mig inte trampas på mer för det har jag blivit tillräckligt genom åren, både av partners, släktingar och så kallade vänner som visat sig vara falska egotrippade idioter...

Nej nu har jag satt ner foten och ska leva som mamma och Catti, inte för att behaga andra än mig själv och barnen. Vill man mot all förmodan ha någon relation med mig så får man behandla mig med lite mer respekt än vad vissa gjort, min tid och energi går inte längre till parasiter...

Nu börjar det bli dags att dra sig till skolan och försöka att stå ut, känner av en begynnande förkylning...

Ha en bra dag...

Tjingeling


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se