Alla inlägg under september 2011

Av Catti - 15 september 2011 17:20

Torsdag och det händer mycket nu, vissa personer är så borta ur mitt och barnens liv...

Skit samma nu till annat   

Jag var hos sjukgymnasten idag och aj satan i gatan så ont det gjorde... men när han skulle dra upp mina byxben för att kolla om jag var svullen så ser jag.... BLÅMÄRKEN, inte typ på knät eller något annat normalt ställe onejdå, han började genast undra VAR de kom ifrån och HUR de kommit dit... Han var rädd att det kunde vara en propp, hmmm så pinsamt, visste inte vad jag skulle säga mer än att: Nej för fan, jag har inte fått någon propp!!! Han envisades med att fråga var de kom ifrån men jag är smidig och drog till med en nödlögn  

Igår så hade jag ju lite besök av en person, var en mycket trevlig dag och jag frågade en sak som det blev god respons på. Så det känns jäkligt kul och faktum är att vi aldrig ens vistats ute på vissa sätt eller???

Fick en fråga av personen för ett tag sedan och igår sa jag något om en buss   hahaha, lite kryptiskt detta blir då... (sorry men det finns folk som snokar och de ska inte veta allt jag gör så vill man ha klartecken i vad jag menar så får man helt enkelt kontakta mig irl, via sms eller på inbox i fb)  

Imorgon så ska Linus till kortis och jag ska vara hemma med Anton och Filip så vi får la hitta på nåe å mys litt änna då ellé... 

Nu ska jag ta mig lite te för jag fryser och hoppas att jag inte blivit smittad av förkylning, räcker så bra med min jäkla fot och de mindre smickrande blåmärkena...

Tjingeling och ha en riktigt underbar kväll.... 

ANNONS
Av Catti - 14 september 2011 08:27

Sitter och väntar på samtal, fick ringa 1177 imorse och rådet att genast på morgonen ta kontakt med vården då jag med största sannolikhet har fått en nervskada till följd av ischiasen som jag åkte på i sommras   Foten känns bedövad och ibland så domnar benet bort nedanför knät så jag går som freaking klumpfot...

I övrigt så är jag en värsta sortens människa, fruktansvärd person, värre än en amöba...

Jag ger mig inte, jag vill gå vidare, det finns en jävligt stor orsak till varför det blivit som det blivit och jag tänker inte  ändra mig.

Straffa mig om du vill men ge fan i att utsätta barnen för diverse idiotier!!! OM du läser detta (vilket du nyfiket brukar göra) så kan jag meddela att barnen mår bra och är mer harmoniska än de någonsin varit, fast du kanske inte bryr dig då du inte ens frågat efter dom...

Nila (hunden du vet) mår också bra, och vi ska allt klara oss även om du försöker att göra allt i din makt för att strula till det...

Angående det du skrev om dildos, varför inte använda en så får du lite stake!!! Att inte ge nyckeln förrän i slutet av månaden är ok men att skriva att du inte ska betala underhåll innan vi är lagligt skilda är ju bara så idiotiskt att det inte finns, kolla du upp det där lite bättre så inser du att det inte bara är jag som har försörjningsplikt gentemot barnen!!!

Nu ska jag ta lite kaffe och njuta av mitt liv, sedan är det lite besök som jag ska få undanstökade...

Ni som tar illa vid er av mitt bloggande, ge fan i och läs för ni vet inte den riktiga orsaken till varför det blivit som det blivit...

Tjingeling...

ANNONS
Av Catti - 12 september 2011 16:12

Väntar på att Anneli ska komma hem, då kanske vi kan supa till, gå ut på krogen, dra en säck över huvudet på första bästa karl jävel och sedan lägga en enkrona på bordet och dra.... 

SKOJAR!!!

Är bara på så pissigt humör just nu... Kanske lika bra att bara packa och dra till hemlig ort för att slippa alla jävla trampatask idioter  

Behöver ta mig en iskall dusch och lugna mig men jag fryser och behöver värme istället...

Nu ska jag ta mig en mugg kaffe och en cigg för att försöka lugna ner mig innan jag ställer till med problems...

Nås på mobilen eller irl om nu någon ens vill ha med mig att göra... 

Tjingeling

Av Catti - 12 september 2011 05:50

Måndag och jag fryser som ett skållat ollon   Ska väcka killarna om en timme och sedan vara i skolan från 8.30 - 15.30, sedan blir det till att hämta Filip på dagis och hem för att laga mat... Gott att jag börjar vid lunch på tisdag  

Ärligt, jag mår riktigt jävla gott, visst är sängen stor och ensam men va fan, hunden ligger ju och värmer mina fötter och jag har kuddar att krama i brist på sällskap     

Nu ska jag ta och läsa igenom tidningen...

Ha en riktigt bra dag...   

Av Catti - 10 september 2011 10:31

Jag vill bara klargöra att JA, vi ska skiljas och NEJ det finns ingen återvändo!!!

För er som så gärna vill ta parti för den ena eller andra så vill jag klargöra att ni ska ta och tänka er för både en och annan gång då det finns barn med i bilden!!! Samt att vi pratade om det i lördags och båda sa att vi är mer som kompisar och då är det dags att gå åt var sitt håll, man ska ju inte vänta tills man tär sönder varandra och till slut hatar varandra...

Jag har fått frågor och jag tar inte det offentligt på fb så vill man verkligen veta vad som pågår så fråga mig, jag nås på min mobil, hemma eller på andra sätt...

Men jag vill bara klargöra att ni som valt att ta "parti" får stå för det men ge fan i att utsätta mina barn för mer skit, visst blir det jobbigt för alla parter men vi ska fixa det så att alla ska försöka slippa mer oro och problem...

Kan ju även passa på att ge en liten känga till de personer som tror att jag är en desperat singel att det är jag inte så sluta att skicka mindre rumsrena inviter på sms eller bilder på könsorgan på mms... Kan ni inte ge ert namn så skit i att skicka över huvudtaget, jag känner nämligen inte igen vilka "snalar" som tillhör vem...

Ärligt, bara tänk er för. OK? Det kan ju inte vara så svårt....

I övrigt så önskar jag er en riktigt underbar lördag...

Tjingeling...

Av Catti - 9 september 2011 17:57

Senaste veckan har varit lite omtumlande på många sätt och vis, tur att jag har vissa personer i min närhet som finns där för mig och en del av dem vet hela sanningen om varför det blivit som det blivit medans andra spekulerar och snackar en massa skit...   

Nu har Anneli åkt iväg, jag har utfodrat mina barn med mat och de stora grabbarna ska iväg till kompisar medans jag är hemma med lillen och funderar på vad jag ska hitta på hela långa helgen.  Finns egentligen en hel del att göra men faktum är att jag har allt annat än lust att göra något vettigt, fast jag har redan dammsugit, moppat, lagat mat och andra sysslor som hör till.   

Funderar på om jag ska ta och göra lite kaffe och njuta av lugnet som är i La Plasa    

Kanske även på sin plats att tacka er som var här igår/inatt och spenderade er dyrbara tid med att driva med mig   men å andra sidan så fick ju jag lite ögongodis att se på och det är inte fy skam    Börjar tro att vissa personer gillar att driva med mig för att de vet om att jag blir generad, hämnden är ljuv och ni har mycket snack och lite verkstad haha det står jag för  

Näpp, nu ska jag fixa kaffet och fundera ut något att sysselsätta sig med för fb är faktiskt gansak trist har jag kommit på för tillfället... Ni vet hur ni når eller hittar mig om det är något... Tjingeling 

Av Catti - 7 september 2011 05:57

Uppenbarligen så blir det vård av barn idag igen för min del, barnen går före och så kommer det att vara vad som än händer i livet...   

Idag så ska S åka till min mammas lägenhet och vara där för att avlasta med katten och allt eftersom det är som det är, ingen har ens en susning om när hon får komma ur västen eller ens börja prata igen. Känns hemskt att stå där och prata men inte få något svar, hur förbannad jag än varit så är det ändå min lilla mamma som ligger där på IVA   

Får nog fundera på vad jag ska hitta på till middag idag, Linus kommer från kortis idag och Anneli kommer hit för att finnas som stöd och då kanske jag kan göra något gott att mumsa på åt dom   

Känns lite konstigt just nu men jag har äntligen börjat inse att jag faktiskt har ett eget värde i livet, så denna veckan har det hänt mycket och mer är i görning.

Nu ska jag ta lite mer kaffe och fundera ut vad det blir för middag, kanske ska ge dom några allternativ som: kött och hasselbackspotatis med murkelsås, kebabgryta eller kanske köttbullar och makaroner?  Svårt val men det får de andra avgöra.

Tjingeling och ha en bra dag...

ps! håller tummarna för en speciell person idag...   

Av Catti - 6 september 2011 05:57

Hur kunde denna veckan starta så dåligt när förra slutade så bra   

Samtidigt som jag fortfarande är otroligt förbannad så orkar jag inte ens bry mig, jag ska försöka att njuta av livet och av de underbara personer som finns runt mig och de som inte är så underbara kan dra och låta bli att återvända...  

En klok person sa till mig i helgen att sex är som att cykla, hmmm, jag kan bara skratta åt en del saker som sagts och gjorts den senaste tiden och det är en jäkla tur det...  

Just nu mår jag ju allt annat än bra, igår hade jag 2 sjuka barn hemma men förhoppningsvis så  blir det "bara" en idag.

Vill att alla ska må prima så att vi kanske kan ha lite besök till helgen som verkar vara i planeringen, ni vet vilka ni är  

Nu ska jag ta lite kaffe och mina mediciner, passar på att önska er en underbar dag, själv så är jag inte övertygad om att jag får någon...

Tjingeling 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se