Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Fredag

Av Catti - 18 november 2011 07:08

Fredag och den började tidigt, har kört Tomas till jobbet och ska lämna Filip till dagis om en stund för att senare ha ett besök med sjukgymnasten.

Har fått ett mejl från en person som tydligen vill väl, och??? 

Tror att någon eller några har fått en del om bakfoten och kanske ska ta och kolla upp fakta först innan de uttalar sig, visar bara att de inte är vidare smarta...

Vad mina barn, vänner eller bekanta skriver kan inte jag stå till svars för men jag kan be dom till att sluta om det är jobbigt att läsa...

Vet inte riktigt vad vissa är ute efter men det är bara att säga till, jag har inga problem med att få höra det i klarspråk istället för att höra en massa skitsnack...

Jag kan nog ta vara på mig själv så vissa personers välmenande klarar jag mig utan, men tack för omtanken...

Just nu känns det ganska bra trots situationen, hoppas att sjukgymnasten kan få bukt med detta för det börjar

kännas ganska jäkla tröttsamt. 

Vet inte riktigt hur det blir framöver men det får tiden utvisa, jag tar dagen som den kommer och får hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta men vad är det bästa och det värsta???

Vissa dagar är det en kamp, hade hoppats på lite avlastning till helgen men det blev inte så. Jag får helt enkelt bita ihop och hoppas att det ordnar upp sig för barnen måste få lugn och ro, känns verkligen helt jävla hopplöst ibland...

En separation är inte alltid så lätt, och det enda man kan göra är att försöka underlätta för barnen och önska att dom inte tar så stor skada av det. Tyvärr så finns det alltid folk som ska lägga sig i och inte se till barnens bästa vilket är tragiskt, det är så onödigt att förvärra situationen som är...

Vi försöker att ha en kommunikation men det blir nog fan så mycket lättare om inte folk lägger sig i, så med tanke på barnen så vore det inte fel om folk bara lägger ner och försöker inse att vi bör få sköta detta själva...

Nu är det dags att sätta fart...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se